graficki dizajn beograd
Grand Marketing Graficki dizajn
Grand Marketing Graficki dizajn

Grafička Rešenja

Kvalitetna grafička rešenja unapređuju reputaciju vaše firme, privlače potencijalne klijente i predstavljaju ogledalo Vašeg posla. Investicije koje unapređuju vizuelni identitet višestruko se vraćaju, kroz povećanje prodaje i ubrzanje razvoja.

Grafički dizajn namenjen je upotrebi u raznovrsnim medijskim kanalima oglašavanja i distribucije, kao što su: bilbordi, katalozi, brošure, novine, časopisi, vizit karte, plakati, bilteni, a naročito za elektronske medije poput Televizije i Interneta. Osmišljavanje vizuelnih elemenata kao što su ilustracije, simboli, tipografija, logo vaše kompanije, kao i multimedijalnih sadržaja.

Kreiramo grafička rešenja za hotele, restorane, auto-dilere, sportske centre, prodavce, javne ličnosti, umetnike itd. Svako poslovanje ima svoju klijentelu, a mi smo tu da pre svega dobro razumemo ciljnu grupu a zatim kreiramo posebno skrojena grafička rešenja koja će suštinu i prednosti vašeg poslovanja u odnosu ka konkurenciju na najdopadljiviji način preneti odabranoj interesnoj sferi lokalnog ili globalnog tržišta.

Formiranje ideja za uspostavljanje jedne od najvažnijih komunikacija sa vašim klijentima, kupcima ili korisnicima vaših usluga, a to je komunikacija  na osnovu vizuelnog efekta.

Radite sa nama, postanite najbolji!

UPIT ZA GRAFIČKI DIZAJN

Logo dizajn

Logo prenosi vrednosti vašeg biznisa i govori potrošačima da imaju posla sa ozbiljnom i poštovanom firmom.

Dizajn flajera

Dizajn brošura, Dizajn letaka, Dizajn kataloga, Dizajn vizit karti, Dizajn restoranskih menija.

Dizajn bilborda

Svaki jači marketing plan sadrži Bilbord oglašavanje. Ovakav način oglašavanja duboko duboko se urezuje u pamćenje posmatraču.

Knjiga grafičkih standarda

Knjiga standarda predstavlja dokument kojim se definišu i uspostavljaju grafički i drugi standardi vezani za vizuelni identitet firme.

Vizuelni identitet

Kreiranje vizuelnog identiteta!

Vizuelni identitet je važna komponenta korporativnog brendiranja, koje uključuje dizajniranje, vizuelni identitet, korporativnu komunikaciju i promociju vizije i misije uz pomoć odabranih medijskih kanala.

Jasno definisan i kvalitetno urađen vizuelni identitet stvara autentičan, dosledan i prepoznatljiv imidž vaše kompanije, jačanje brenda ili tržišne marke, proizvoda ili usluga koje pružate.

Krajnji cilj je da potencijalni kupac prepozna stvarnu vrednost i kvalitet proizvoda ili usluge i da se emotivno veže, da postane lojalan korisnik, dalje prenosi svoja pozitivna iskustva i postane kanal marketinga i promoter proizvoda, usluga i brenda.

Poverenje koje dobijamo od kupaca, ali i samih zaposlenih, u velikoj meri zavisi od uspešnog brendiranja, a vizuelno predstavljanje kao deo tog procesa je kamen temeljac za uspešnu izgradnju dobrog brenda.

Vizuelni identitet počinje od logoa, ali je mnogo više od toga.

Kako dolazimo do dobrog vizuelnog identiteta?

Prvi korak je da se upoznamo sa vašim radom i sa vašim proizvodom ili uslugom. Radimo na tome da definišemo primarne boje, fontove i stilove i slike kroz koje ćemo da komuniciramo i šaljemo određenu poruku kupcima. Ukoliko je vaš postojeći logo već prepoznatljiv vašim kupcima definišemo elemente koje ćemo zadržati i delove na kojima se radi promena radi unapređenja.

Kada je novi logo spreman iz njega se rađaju drugi vizuelni elementi kao što su vizitkarte, brošure, katalozi, veb sajt, posteri, vizuali za društvene mreže…

Prepustite nam rad na kreiranju vašeg vizuelnog prisustva.

Naši stučnjaci imaju više od 15 godina relevantnog iskustva!