Error: Invalid product:
1- Is your customization page defined as homepage?
2- Is your customization page defined as one of woocommerce pages?
3- Does the product you are trying to customize exists and is published in your shop?
4- Are you accessing this page from one of the product designer buttons?

Kreiranje koncepta u Hotelijerstvu i Wellness industriji

Posedovati poslovnu ideju u teoriji, skoro nikada ne garantuje uspeh u praksi. Za to je potrebno kreirati odgovarajući koncept. Precizna analiza sopstvenih snaga i slabosti zajedno sa šansama i pretnjama iz okruženja, kao i planiranje razvojnog budžeta su najvažniji koraci kreiranja razvojnog procesa. U skladu sa analizom, kreiraćemo jedinstveni koncept iz oblasti hotelijerstva, ugostiteljstva, F&B, wellness industrije. Cilj je kreirati jedinstveno iskustvo za sve klijente i goste.

Naši saradnici poseduju dugogodišnje internacionalno iskustvo na različitim pozicijama u hotelima sa 5*. Za vas ćemo kreirate kompletan hotelijerski, ugostiteljski i wellness koncept, od momenta pred-otvaranja, kao i kasniji raznojni put, CMS, rezervacione sisteme, channel managers, kreiranje menija i cenovne strukture sa obracunom utroška i prihoda po artiklu, kontrolu kvaliteta, SOP (standardne operativne procedure), sve vrste finansijskih obračuna.

Ugostiteljski experti koji su radili na različitim menadžerskim pozicijama koje zahtevaju znanja iz oblasti hrane, pića, vina, WSET 3 certifikovani somelijeri, poznati kuvari, experti u oblasti wellness, spa i beauty industrije,  fokusiraće se da kreiranja koncepta, praćenje razvojnog procesa, obuku srednjeg menadžmenta i osoblja u poznavanju proizvoda i usluga, tehničkim veštinama i tehnikama prodaje. Svaki koncept je unikatan i za sebe jedinstven, pa samim tim i zahteva angažvanje svih saradnika koji poseduju neophodna znanja kao i njihovo koordiniranje tokom procesa planiranja i operacije. Za vas ćemo kreirati koncept na koji ćete biti ponosni, kako zbog svoje originalnosti tako i zbog zagarantovanih poslovnih rezultata i razvoja.

Proces započinjemo detaljnim upoznavanjem sa idejom, dasadašnjim razvojnim putem, prednostima i manama proizvoda i usluga, strukturom zaposlenih i njihovih zaduženja, analizom konkurencije. Zatim u skladu sa zeljama i planiranim budžetom, kreiramo koncept. Praćenje razvojnog puta je konstantna kontrola je od ključne važnosti kako bismo osigurali uzlazni put razvoja i u skladu sa postavljenim ciljevima.

Razvijanje ponude i kreiranja menija

Na osnovu utvrdjenog razvojnog koncepta, kreiraćemo usluge i proizvode, recepte hrane i pića, knjigu standarda, obračune profita i utroska, način prezentacije i promovisanja. Razvoj cenovnika je najvažniji deo i centar profitabilnosti u svakoj delatnosti, naročito uslužnim gde se proces kreiranja i prodaje dešava u istom trenutku. Dobro razumevanje popularnosti svakog proizvoda ili usluge u svakom trenutku je od ključne važnosti.

Poznavanje distributera, proizvoda, tržišta, posedovanje relevantnih iskustvava prilikom procesa pružanja usluga, tehnike prodaje kako vizulne tako i verbalne, sugestivni pristup prilikom promocije, samo su neke od prednosti. Naša misija je da kreiramo unikatne recepte hrane i koktela, koji prate moderne tehnike pripreme i prezentacije, odaberemo pića i vina koja će pratiti koncept i doneti odgovarajuću zaradu, beauty i spa tretmane koji će oplemeniti wellness ponudu, vodeći računa da svaki proizvod ima vrednost za izdvojeni novac, fotogeničnost i sveobuhvatnu satisfakciju i nezaboravno iskustvo.