Barovi i Restorani

Restorani i barovi skloni su neprestanim promenama aktuelnih trendova. Kreiranje unikatnog dizajna i funkcionalnosti radnog prostora od ključne je važnosti za efikasnost poslovanja.

Na osnovu utvrdjenog razvojnog koncepta, kreiraćemo usluge i proizvode, recepte hrane i pića, knjigu standarda, obračune profita i utroska, način prezentacije i promovisanja. Razvoj cenovnika je najvažniji deo i centar profitabilnosti u svakoj delatnosti, naročito uslužnim gde se proces kreiranja i prodaje dešava u istom trenutku. Dobro razumevanje popularnosti svakog proizvoda ili usluge u svakom trenutku je od ključne važnosti.

Poznavanje distributera, proizvoda, tržišta, posedovanje relevantnih iskustvava prilikom procesa pružanja usluga, tehnike prodaje kako vizulne tako i verbalne, sugestivni pristup prilikom promocije, samo su neke od prednosti. Koncept prati moderne tehnike pripreme i prezentacije hrane i pića koji ce biti pre svega ukusni i dopadljivi, ali i doneti projektovanu zaradu, vodeći računa da svaki proizvod ima vrednost za izdvojeni novac, fotogeničnost i sveobuhvatnu satisfakciju i nezaboravno iskustvo. Naša misija je da kreiramo unikatne recepte hrane i koktela i načina prezentacije.

Originalni koncept dizajn, dopadljivi recepti hrane i pića