Grand Marketing Internet Marketing
analiza internet marketinga
Grand Marketing SEO

Grafički dizajn

Ako se među stotinu sivih kutijica nalazi jedna šarena, koju ćete otvoriti? Atraktivan dizajn je alat za skretanje pažnje klijenta na vaš proizvod ili uslugu. Grand Marketing tim kreiraće dizajnerska rešenja na koja ćete biti ponosni i koja će osvojiti vaše klijente.

Web Dizajn i Programiranje

Dobar web-design sinonim je za dobru internet prezentaciju. Jer ako ne pokažete svoje proizvode na pravi način – niko ih neće primetiti. Grand Marketing je tu da kreira za vas organizovan, atraktivan, user-friendly i mobile-responsive web sajt.

SEO Optimizacija

Najveći broj posetilaca vašeg sajta dolazi preko internet pretraživača. Rangiranje u prvim stranicama google pretrage je od ključnog a u nekim slučajevima i presudnog značaja na rezultate ukupnog poslovanja.

Internet Marketing

Sajt je VAŠ. Mreže pripadaju svima. U sferi digitalnog marketinga – sve počinje i završava se vašim sajtom. Sajt mora biti osnova vašeg online identiteta i izvor sadržaja na društvenim mrežama.

Public Relations

Potrebne su samo tri stvari da se promeni svet vašeg poslovanja: prava reč, na pravom mestu, u pravo vreme. Grand Marketing garantuje PR koji će širiti dobar glas o vašoj kompaniji.

Event Menadžment

Organizacija korporativnih događaja, promocije, prezentacije i gostovanja su alat za povezivanje sa poslovnim partnerima, medijima i budućim kupcima i saradnicima. Uz našu pomoć u organizaciji možete postići viši nivo profesionalizma.