Grand Marketing E Learning
Grand Marketing E Learning

Kreni u akciju!

Ulaganje u znanje i veštine može da donese dobrobit. Zato napravi dobar plan:

  • Odredi ciljeve

    Želim da napredujem u svom poslu ili želim da promenim posao. Želim da se osamostalim ili da otpočnem svoj biznis…

  • Zauzmi poziciju

    Kakvo je tvoje predznanje u datoj oblasti? Da li je motivacija dovoljno snažna da prevaziđeš sve prepreke? Da li imaš dovoljno vremena?

  • Pronađi mentora

    Obavezno razgovaraj sa ljudima koji imaju više iskustva od tebe. Pitaj za savet, otkrićeš potpuno nove dimenzije posmatranja na svet.

Garantujemo:

Ukoliko ne budete zadovoljni, imate pravo na kompletan povrat uloženog novca prema uslovima definisam u svakom kursu posebno.

Ako veruješ u sebe, veruješ u napredak, smatraš da je učenje proces koji će te pratiti kroz ceo život, ako želiš da stečena znanja deliš sa drugima i tako stičeš prijatelje i saradnike – uključi se i postani deo naše zajednice. Zasadi drvo u ovom parku!

Iskoristi našu Liftime ponudu i priključi nam se u borbi da znanje bude dostupno svima.

ŽELIŠ DA UČIŠ?

Naša želja je da vam obezbedimo veliki broj kurseva iz različitih oblasti. Trenutno imamo više od 20 kurseva podeljenih u četiri kategorije: Biznis i preduzetništvo, Kurs web dizajna, Strani jezici i Osnove računarstva. Posebno vam preporučujemo naš Kurs web dizajna. Svaki dan razgovaramo sa novim autorima i dogovaramo nove sadržaje. Prilikom selekcije autora i tema uzimamo u obzir atraktivnost teme, poslovno i životno iskustvo autora i njegova postignuća, interesantnost. Biramo za vas najbolje od najboljeg!

Web dizajn i programiranje

Naučite sve od osnova HTML i CSS koda i Photoshop-a do naprednih alata kao što su PHP MySQL i Javascript. Kurs Web dizajna.

Biznis i preduzetništvo

Naši kursevi će Vam pomoći da prevaziđete dečije bolesti Vašeg novog biznisa. Budite efikasni u marketingu i prodaji, organizaciji posla i vođenju tima.

Strani jezici

Osnovni kursevi norveškog, nemačkog i engleskog jezika za sve one koji bi da se oprabaju za život u inostranstvu.

Osnove korišćenja računara

Brzo i lako usvojite potrebna znanja za korišćenje operativnog sistema, tekst procesora, obradu tabela, izrade prezentacija.

Lični razvoj

Kako da postigneš ravnotežu i mir u (ne)prijateljskom okruženju, okolnostima koje su prepune dinamike i promena koje ti često ne idu u prilog. Složi kockice…

Preporučujemo:

Kurs web dizajna…

OSNOVE WEB DIZAJNA

280 lekcija
Cena sa popustom: 30.000,00 din

WEB DIZAJN MASTER

245 lekcija
Cena sa popustom: 28.000,00 din

OPUŠTENI WEB DIZAJN

176 lekcija
Cena sa popustom: 30.000,00 din

Zakaži konsultacije sa mentorom:

Bez obaveze, potpuno besplatno.

0 + 4 = ?