Hoteli i Wellness centri

Trendovi u hotelijerstvu i wellness industriji su skloni brzim promenama, samim tim klasicni pristup planiranja u ovoj dinamčnoj industriji brzo zastarevaju. Nasi experti poseduju internacionalno iskustvo što u velikim hotelskim lancima tako i u manjim design hotelima širom sveta.  Za vas ćemo kreirati koncept na koji ćete biti ponosni, kako zbog svoje originalnosti tako i zbog zagarantovanih poslovnih rezultata i razvoja.

Barovi i Restorani

Restorani i barovi, kao stub ugostiteljske delatnosti predstavljaju najveći izazov upravo zbog ogromne konkurencije, dinamičnosti tržišta ponude i tražnje i neprestanih promena aktuelnih trendova. Kreiranje koncepta koji ce pored unikatnog dizajna i funkcionalnosti zablistati i savršeno kreiranim receptima hrane i pića, kao i besprekornom uslugom, pravi su put ka uspešnom poslovanju i ostvarivanju zadatih ciljeva.

Unapređenje poslovanja

Unapređenje poslovnih procesa podrazumeva detaljne analize, definisanje optimalne organizacione strukture, planiranje operativnog budžeta, delegiranje radnih zadataka, maksimalna iskorišćenost postojećih resursa, po potrebi kreiranje novih odeljenja i apsolutna implementacija sistema kontrole poslovanja.

HR Menadžment

Odabir odgovarajuće radne snage ima veliki uticaj u postizanju pozitivnih poslovnih rezultata. Za mnoge kompanije koje se bave uslužnim delatnostima odabir pravih kandidata je od presudnog značaja. Mi se bavimo procenom psiholoških profila, obukom, preusmerenjem i motivacija postojećeg kadra, kao i regrutovanjem nove radne snage.